Svet-Stranek.cz
breakdance.freepage.cz
gambosh@seznam.cz

ZDE NAJDETE AKTUÁLNÍ BREAKDANCE AKCE V ČR:breakdance.freepage.cz

ZDE NAJDETE AKTUÁLNÍ BREAKDANCE AKCE V ČR

DĚKUJI ZA NÁVŠŤEVU



Hasta La Muerte promo 2009

Jako další pro Vás z pytle promo videí přinášíme bandu ze slovenska, Hasta La Muerte. Přestože je to skupina poměrně mladá, na slovenské scéně velmi známá.

Než zkouknete jejich velmi podařené tříminutové promo, které nacpali k prasknutí tím nejlepším za rok 2008, přečtěte si něco málo o historii a cílech skupiny.

První složení Hasta La Muerte bylo možné vidět již na Life On The Floor III, ještě s názvem WrongOutBreakDivision, a to z bboyů z Wrong Division a MiniBOJe z OutBreak crew. Takto fungovali delší čas než přibrali wBOJe a na Pohodě 2008 ještě Genicka.

Jak čas plynul, slovo dalo slovo a po pár konzultacích s jinými bboyi vznikla myšlenka udělat z toho něco většího, dream team nejlepších bboyů ze slovenska, kteří by byli schopni reprezentovat SR na zahraničních akcích.
Nechtělo se čekat a tak MiniBOJ obvolal pár známých a skupina se rozrostla o Saka z Produkt crew a Legolasse a Samfopu ze Superheroes.
Nynější složení je KillaFlow, aLLa, Star, QiCe, Sancho, MiniBOJ, wBOJ, Genick, Legolass, Samfopaa, Sako a jako local DJ je Piggo.

Teď jen doufají, že se zadaří a budou moci vyjet prát se za svou Republiku.

A slova od kluků na závěr:

„Teraz len dúfame, že nám výjdu nejaké akcie a že so cťou budeme reprezentovať našu republiku. Do nového roku prajeme všetkým Vám veľa úspechov nie len v bboyingu, ale aj v osobnom živote, držte sa „





SOULGASM SPECIÁL již toto úterý!!

Bíbojové, lokeři, popeři, stajleři pozor! Další SOULGASM již v úterý 25.11. checkuj co tě tentokrát čeká a čti report z minula.

Pokud ti není zcela jasný o co jde, tak Soulgasm je první párty v ČR, která je primárně určená pro aktivní tanečníky všech streetdance stylů. To znamená (pro blbý), že pokud tancuješ breakdance, newstyle, housedance, locking, popping a přijdeš na tuhle akci, najdeš tam taneční parket bez zbytečných světýlek, opilých turistů a uslyšíš hudbu, pro tyto taneční styly určenou. SOULGASM = AKCE, KDE SE HRAJE HUDBA NA LOCK, POPP, BREAK, NEWSTYLE A HOUSEDANCE. Jestlii tomu pořád nerozumíš, tak mrkni do sekce fotografie na fotoreport ze Soulgasm vol. 7 nebo níže čti report od HAKIMA.

A co se bude dít na tomto Soulgasmu?

- Wessani bboys se rozhodli, že vám ukážou svoje rapperské skills a budou mít v úterý na Soulgasmu MINI KONCERT !!!!!
- Díky tomu, že má cestu do Prahy , si na party dorazí zatancovat i DEADSON z Wanted Posse. A když už tam budeš, můžeš popřát Alfovi z DST k narozeninám :)))))

Takže: 25.11. Soulgasm, Štěpánská 23, od 21:30 Vstup: Pade.)

Soulgasm vol.7 report by HAKIM
V celkovém pořadí to byl Soulgasm již sedmý, ale svou premiéru si tentokrát zažil v klubu Disco People, který se nachází nedaleko Václaváku. Rozjezd akce byl podobný všem předchozím, neboli od 9 kolem baru sedělo jen pár lidí a parket byl prázdný. Až když kolem 11 hodiny byla přítomna většina stálic téhle akce, mejdan se rozjel jako mávnutím kouzelnou hůlkou. Velké plus pro klub bylo mnoho prostoru, a to především tanečního, takže jsme se již nemuseli trápit mezi stolky. Z prvu se utvořilo velké kolečko, kam nesměle chodili bboys ukázat co v sobě mají, ale brzo nedalo nikomu jen tak stát a trsali všichni. Break střídal house, house střídalo funky. Wahe battloval alfa v breaku, alf ukazoval své vychytávky v housu. Rockstar dokazoval každou peckou, že je na správném místě a tak energii nedodávaly jen Red bully. Nálada byla parádní, atmosféra ještě lepší. A opravdu se nebylo za co stydět. V zápalu tance to opět uteklo jako voda, a ve 2 hodiny po oznámení konce akce jsme se začali pomalu, ale opravdu pomalu pakovat domů z parketu.




Daj si battle vol.7

Dj Piggo Vás všechny srdečně zve na battle do Bratislavy. Již 7.pokračování battle DAJ SI je na spadnutí a tady checkuj, jak se přihlásit a více info o soutěži.

"DAJ SI" vol..7

Battle:

Breakedance Battle 3 vs 3; Hip-Hop Dance Battle 3 vs 3


K tanci hrají:

DJ FAZO DJ PIGGO

Porota na Breakedance:

BYRON {FR / ITA}
MINI-BOY
LECRAM

Porota na All Style Battle:

BYRON {FR /
ITA}
LECRAM
T-BOY

START: 16:00h

START AFTERPARTY a pokračování soutěže: 21:00h

VSTUP: 4eur


KDY: 31.1.2009

KDE : SAINT TROPEZ

REGISTRACE: dajsibattle@yahoo.com

INFORMACIE: www.myspace.com/daj_si




Bboy unit Russia 2008 - Reportáž

Já, Feer, André, Panda se nacházíme cca 2500km severovýchodním směrem od našich brněnských domovů. Všude kolám nás je jen azbuka, tisíce lidí neznající anglický jazyk, monstrózní stavby, monumenty s vojenskou tématikou, a každých 200 metrů skupinka vojáků (pokaždé v jiným ,,úboru":D). Ano jsme v Moskvě, hlavním městě Ruska.

Štěstí nám přeje a náš pětidenní pobyt v Moskvě zahrnuje i datum 10.10.2008, což se koná
jedna z nejlepších soutěží v Rusku vůbec:

BBOY UNIT RUSSIA 2008 - kvalifikace na BBOY UNIT 2008 - KOREA.

Kdo nebyl nepochopí, ani se to nedá pořádně popsat, ale pokusím se. Totálně jinej level, přístup a techniky než u nás
a vůbec i evropě. Akce, přestože má docela dost sponzorů, koná se v undergroundovém duchu, v nepříliš velkým klubu.
Samozřejmě je narvaný. Odhadem okolo 600 bboys and bgirls. Dohromady cca 4-5 koleček, kde se střídá jedno pekelný demo za druhým.
Level je tu takovej, že se Vám z toho chce až brečet a po pár minutách se tam člověku už nechce radši ani dívat, na tož tam jít.

Soutěž začíná - moderátor - místní známá slečna podporující tamní HH-scénu. Nutno dodat, že svoji roli zvládla na jedničku s *.

Představuje porotu: Bboy Crumbs (US), Bboy Unga (Ukraine), Irakly (Baksan)

Dále DJ And-7 (Russia), který, jak se později ukázalo, již ,,nějaké ty zkušennosti" má, takže padala jedna pecka za druhou:)

Battly byly cca kolem 8 minut (všechny kola) a rychlost, s jakou se střídaly crew na place, jsem ještě neviděl. Ono taky, když
hlavní cena je postup na BBOY UNIT 2008 KOREA - vše placený, tak to si pak člověk hlídá, kdy má být na place,že:)).

Každopádně co se battlů týče, tak co battle, to sada. Všechny crew měly opravdu co ukázat, až nám z toho vstávaly příčesky:D
Jen tak na okraj, klucí v rusku trénujou asi doma v pokojíčku, protože plac na tancování byl fakt malej! ale očividně jim to
moc nevadilo:D.

Odjely se dvě kola battlů (klasickej pavouk) a přišel na plac beatboxer. Zasázel strašnou sadu, všichni řev, mega
aplaus a může se battlovat dál:). Přichází další série ještě nadupanějších battl
ů a člověku už se z toho chce pomalu brečet:D.
Netrvá to dlouho a je tu finále. Dreamteam Běloruska proti Predatorz-Rusko (znáte z BOTY INT., a dalších soutěží). Finále si
ohodnoťte sami, zde je video:

http://bboybunker.com/dignews/display_article/id_5 /Belarus-Dream-Team-win-BBoy-Unit-Russia-2008/

Celkově - Bělorusko - od začátku až do konce, v každým battlu fakt pekelný výkony - respekt a gratulace.

Tady krátce výsledky:

1. Dreamteam BĚLORUSKA
2. "Predatorz" (Rusko)
3. Back 2 Mafia (Rusko-Moskva)
4. "Action crew" (Rusko)

A ještě se můžete mrknout na fotky, za které děkujeme Pandovi (BBS), který nedal foťák z ruky:).

Ještě jsem zapomněl na konferenci s Crumbsem, ale tu jsme bohužel nestihli. Nicméně, VIVA TV nebo někde online to najdete;)

Na rozloučenou tu mám vzkaz pro bohatý bboys:
Až si budete plánovat dovču do Ruska, tak doporučuji v termínu BBOY UNIT!!!:))